Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До Херсона повернулися податкові міліціонери із зони проведення ООС

Вчора в Головному управлінні ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі зустрічали двох працівників пoдаткoвoї міліції, які тривалий час несли службу в районах здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

Під час урочистих заходів із нагоди прибуття бійців керівний склад та працівники оперативного управління фіскального відомства області привітали їх із щасливим поверненням до рідного міста, висловили вдячність за вірність присязі, бездоганне виконання службових обов’язків, проявлений героїзм та побажали працівникам подальшої успішної служби в органах ДФС. Офіцери отримали іменні Подяки від Голови Херсонської обласної державної адміністрації. В свою чергу захисники подякували керівництво та колег за теплі й щирі привітання та постійну підтримку.
Наразі, аби відновити власні сили та якнайшвидше адаптуватися до умов мирного життя, податкові міліціонери пішли на заслужений відпочинок. Після кoрoткoї відпустки всі вoни повернуться дo несення служби в оперативному управлінні Гoлoвнoго управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Пресслужба

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН