Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Визначено переможців рейтингу популярності та якості «Дніпровська перлина-2019»

В день народження Нової Каховки, 28 лютого, було оголошено переможців рейтингу популярності та якості «Дніпровська перлина-2019». В номінації «Кращий платник податків» оргкомітет рейтингу беззаперечну перемогу присудив кращому платнику податків, представника якого присутні на урочистостях зустріли оваціями.

Диплом переможця рейтингу і переможну статуетку «Дніпровської перлини» отримав заступник командира 57-ої ОМПБр імені кошового отамана Костя Гордієнка, лейтенант Олександр Мацейко.

Перед оголошенням переможця перший заступник міського голови Леонід Чурсинов сказав: «Податки – це фінансова основа нашої громади. Сплата податків – можливо не завжди приємна, але свята справа». А відкривши конверт з іменем переможця, зазначив: «В цій номінації визначено переможця, який в минулому році став повноправним членом нашої громади. Це 57-а ОМПБр імені кошового отамана Костя Гордієнка (командир – підполковник Анатолій Мішанчук). Вони сьогодні на передовій. Вони захищають наше з вами мирне життя. Ми вдячні їм за те, що вони це роблять. В минулому році завдяки військовим до міського бюджету надійшло 60 млн. грн..!».

Лейтенант Олександр Мацейко з хвилюванням прийняв нагороду. Розповів: нині бійці виконують бойове завдання в зоні проведення ООС на передовій – в 300 метрах від окупаційних військ. Кілька годин тому він ще був там – і вже через деякий час мав повертатися назад. Родом з Дніпропетровщини, на військову службу пішов добровольцем у 2016 році. Там зустрів і майбутню дружину – вона військовий медик. Поспішаючи назад до побратимів, Олександр Мацейко сказав: «Нам так важливо знати, що ви пам’ятаєте, заради чого ми там…». І зізнався, що кожен боєць як найсвятіший оберіг зберігає у кишені лист або малюнок від дітей з Нової Каховки. Вони щодня заради нас ризикують життям. І їм так важливо відчувати, що ми пам’ятаємо про це.

Радіо Нова Каховка

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН