Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці ремонтують теплові мережі

На виконання заходів з енергозбереження, з урахуванням зменшення споживачів теплової енергії, у 2019 році за рахунок коштів міського бюджету на замовлення комунального підприємства «Теплові мережі міста Нова Каховка» виконані наступні роботи:

– Капітальний ремонт ділянки теплової мережі по вул. Затишній від ТК Э38 до ТК Э38-2. Заміна існуючих трубопроводів на попередньо ізольовані труби Д=110 мм.

– Капітальний ремонт ділянки теплової мережі від ТК Э38-2 до будівлі Ново каховського техніко – економічного ліцею по вул. Першотравневій,20а із заміною трубопроводів на попередньо ізольовані труби Д=110 мм.

– Реконструкція магістральних теплових мереж з заміною діаметру по вул. Затишна від тк Є37. Заміна існуючих трубопроводів на попередньо ізольвані труби Д=159 мм.

– Реконструкція магістральних теплових мереж з заміною діаметру по вул. Першотравнева від тк Є22 до Є22б. Заміна існуючих трубопроводів на попередньоїзольвані труби Д=159 мм.
Крім цього, розроблено проект на капітальний ремонт ділянки теплової мережі з заміною діаметра від ТК С20б -1 до ЗОШ № 10 по пр.Перемоги,30 .

Виконані роботи значно зменшать понаднормовані витрати в мережах та забезпечать стабільним теплоносієм об’єкти соціальної сфери.

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН