Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині загорівся автобус з нацгвардійцями

У м Рені, Одеської області загорівся автобус із нацгвардійцями. Ніхто з присутніх в автобусі не постраждав

24 січня 2020 року на підставі запиту начальника ГУНП в Одеській області особовий склад ізмаїльського підрозділу Національної гвардії рухався до Ренійського відділення поліції Ізмаїльського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області для участі у забезпеченні громадського порядку під час проведення профілактичних заходів «Розшук» на території міста Рені, Одеської області з метою посилення протидії злочинності та підвищення ефективності розшуку підозрюваних, обвинувачених, безвісно зниклих осіб.

В’їхавши у місто, близько 16:00 години несподівано відбулося загоряння у моторному відділенні автобуса ПАЗ, в якому їхав особовий склад. Старший автобуса негайно евакуював всіх присутніх, після чого військові приступили до гасіння штатними засобами пожежогасіння (вогнегасником) та викликали місцевий підрозділ ДСНС. Близько 16:20 спільними зусиллями пожежу було локалізовано.

Ніхто з військовослужбовців та з цивільного населення не постраждав. Причини загоряння транспортного засобу встановлюються.

Пресслужба Південного ТУ НГУ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН