Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підприємці Херсона відчули підтримку податківців

За ініціативи Громадської Спілки «Підприємці Херсона» заступник начальника Головного управління ДПС в Херсонській області, Автономній республіці Крим та м. Севастополь Ігор Клим спілкувався з представниками бізнес – спільноти м. Херсона у форматі конференції на тему: «Пошук сучасних форм взаємодії влади та бізнесу».

Саме налагодження конструктивного діалогу представників влади, органів контролю та малого і середнього підприємництва, дієва взаємодія між ними мають результативно впливати на розвиток бізнес – середовища в області. І податкова служба Херсонщини докладає всіх зусиль аби вести власний бізнес та сплачувати податки стало зручно та комфортно.
«Реорганізація податкової служби триває. Поступово зменшується кількість перевірок – у цьому році на 20% менше проти минулого. Служба переходить в електронну площину, стає більш сервісною та більш відкритою.
Щоб отримувати наші адміністративні послуги швидко та ефективно, варто отримати електронний цифровий ключ та спілкуватися з податковою через власний електронний ключ. Плюс – прибирається людський фактор, а відтак і корупційної складової – нуль»,- наголосив Ігор Клим.
Учасники заходу отримали багато цікавої інформації, обмінялися власними думками, мали можливість поставити спікеру свої проблемні питання та почути ґрунтовні відповіді. Та відчули головне: податківці готові підтримати реалізацію будь-яких інноваційних бізнес-проектів для підвищення фінансової спроможності місцевих громад на Херсонщині.
Для довідки: Предприниматели Херсона – самоврядна громадська організація, створена для захисту прав підприємців міста, розвитку бізнесу та взаємодії з органами місцевого самоврядування і державної влади з цих питань.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН