Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонське підприємство спростувало інформацію про намір будувати хімічний завод

Завод АNSERGLOB, який розташований на території Житомирщини, спростував чутки щодо того, ніби в області з’явиться лакофарбовий завод. Про це повідомляється на офіційні сторінці підприємства у Фейсбук:

– Як нам стало відомо, у неділю, 19 січня 2020 року, Наталя Куркчі, основна діяльність якої протягом останніх двох років полягає у зухвалому та незаконному перешкоджанні діяльності ТОВ «Аскона-Південь», разом із невідомою особою розповсюджували серед мешканців села Довжик інформацію про нібито будування на території села лакофарбового заводу. З цього приводу, зазначені особи розклеювали листівки та запрошували взяти участь у «акції протесту» 20.01.2020р.

ТОВ «Аскона-Південь» КАТЕГОРИЧНО стверджує, що інформація про таке будування є хибною та не відповідає дійсності.
Крім того, достеменно відомо, що розповсюдження відомостей про нібито будування хімічного заводу, фінансується конкурентами заводу АNSERGLOB та спрямоване на створення негативного іміджу для дестабілізації роботи та навіть існування підприємства.

З цього приводу, звертаємося до усіх небайдужих та здатних мислити тверезо осіб, які опираються не на хибні емоції, а на факти:

1. Відсутність будь-яких підстав для висновків про будівництво лакофарбового заводу на території села. Інформацію про таке будівництво ми категорично заперечуємо та готові спростувати.

2. Попередні спроби зупинити діяльність нашого підприємства виявилися безрезультатними, тому псевдоактивісти та їх «спонсори» вигадують «нові теми» для цькування, адже створення хімічного виробництва виглядає значно страшніше для пересічного громадянина ніж виробництво сухих будівельних сумішей та пінопласту, яке є цілком екологічним та безпечним.

3. Подібні дії розцінюються як протидія законній господарській діяльності та відповідно до ст. 206 Кримінального кодексу України, тягне за собою кримінальну відповідальність.

За таких обставин звертаємось до вас з проханням, перш ніж взяти участь у так званих акціях протесту замислитися, до чиєї сторони примкнути: до вітчизняного виробника, який наполегливою та чесною працею наповнює бюджет чи до тих, хто брудними та незаконними схемами намагається наповнити власні кишені, використовуючи вашу довіру.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН