Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві затримали чоловіків, які налагодили виготовлення та збут амфетаміну

Під час спецоперації, за підтримки бійців відділу швидкого реагування ДВБ НПУ, оперативники внутрішньої безпеки НПУ, СБУ, слідчі ТУ ДБР, розташованого у місті Миколаєві, під процесуальним керівництвом прокуратури області затримали групу осіб, учасники якої налагодили виготовлення та збут психотропної речовини – амфетамін – на території міста Миколаїв. До складу групи входив співробітник Управління патрульної поліції області. Про це розповіла речниця Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України Олеся Бойко.

Угрупування організував 35-річний раніше не судимий місцевий мешканець. Разом із двома 27-річними жителями Миколаєва та 33-річним старшим сержантом поліції займався виготовленням психотропної речовини, використовував у якості лабораторії гаражне приміщення свого брата.

Правоохоронці виявили і вилучили 200 грамів амфетаміну, кілограм марихуани, прекурсори для виготовлення наркотиків, п`ять пістолетів з ознаками переробки під вогнепальну зброю, набої до них, три гранати Ф-1 з запалами, обріз двоствольної мисливської рушниці.

Готується оголошення про підозру за ч. 3 ст. 307 із застосуванням ст. 28 (вчинення злочину організованою групою) КК України. Чоловіки затримані в порядку ст. 208 КПК України.

За збут психотропної речовини загрожує позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН