Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сьогодні новокаховчани прощатимуться з янголом рейсу PS 752 стюардесою Катериною Статнік

Сьогодні, 20 січня, в селищі Нова Маячка, що на Херсонщині, відбудеться прощання зі стюардесою рейсу PS 752 Катериної Статнік, яка загинула в авіакатастрофі в Ірані.

Як повідомлялось раніше, вчора, 19 січня, літак, який доправив на батьківщину останки загиблих, об 11 годині приземлився у “Борисполі”. З нього винесли одинадцять закритих трун, накритих державними прапорами. На летовищі при цьому були присутні Президент Володимир Зеленський, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, Прем’єр-міністр Олексій Гончарук, представники Офісу Президента, уряду, керівництво компанії МАУ, пише nk-online.

Потім жалобний кортеж рушив до терміналу В, де його зустріли працівники сфери цивільної авіації. До місця прощання підходили люди з квітами. Президент Володимир Зеленський також поклав квіти.

Серед 9 членів екіпажу була уроженка Херсонщини Катерина Статнік, яка 2009 року закінчила школу №8 у Новій Каховці.

Сьогодні об 11 годині рідні та близькі, всі, хто знав Катерину та співчуває горю матері, зберуться у селищі Нова Маячка, аби провести її в останню путь.

До прощання долучиться делегація Новокаховського міськвиконкому на чолі з першим заступником міського голови Леонідом Чурсиновим, а також педагогічний колектив ЗОШ №8.

Катерина завжди мріяла літати і тепер назавжди залишилася на небесах янголом, який спостерігатиме за нами.

Світла память…

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН