Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Через місяць роботи херсонський перевізник відмовився обслуговувати популярний маршрут

Пропрацювавши один місяць, 42-й міський маршрут у Херсоні припинив свою роботу. У ситуації розбирались кореспонденти Суспільного.

42-й маршрут не працював у місті пять років. Простягається він від вулиці Вазової через Куліша до проспекту Святих Кирила та Мефодія, далі – вулицею Робочою, Нафтовиків, Залізничною, площею Ганібала, потім – проспектом Ушакова до вулиці Соборної і прямує до мікрорайону “Острів”.

“Зупинили обслуговування 42-го маршруту через те, що був діалог з місцевою владою, були певні домовленості. А проблематика – ринок, аварійність доріг – буде вирішуватись за певних умов, головне – почати. Під час обслуговування автобуси почали потрапляти в ДТП, ми побачили бездіяльність влади, жодне питання не вирішувалось”, – розповідає заступник директора підприємства “ФОП “Присяжний А.В.” Вадим Хадускін.

Начальниця управління транспортної, дорожньої інфраструктури і звязку Херсонської міської ради Марина Віркунрозказує, чи варто чекати поновлення роботи 42-го маршруту:

“На сьогодні управління хоче розробити схему організації дорожнього руху, щоб ми розуміли, як використовувати проспект Кирила і Мефодія на цій ділянці, щоб там були відповідні знаки і безпека дорожнього руху. Після того, як розірвано договір з “ФОП “Присяжним”, ми розмовляємо, щоб до конкурсу цей маршрут обслуговувало комунальне підприємство нашого міста для того, щоб ми могли забезпечити пасажирські перевезення у мікрорайоні “Шуменський”.

Директор міського комунального підприємства “Херсонкомунтранссервіс” Павло Ткаченко прокоментував цю ситуацію так:

“Знаю те, що був величезний запит у мешканців “Шуменського” на цей маршрут, тому готовий взяти в обслуговування цей маршрут, щоб забезпечити мешканців якісною послугою”.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН