Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві чоловік вимагав наркотики у відділенні банку

У Миколаєві до одного з відділень банку увійшов чоловік, вимагав безкоштовні наркотики, потому поранив одного зі співробітників установи канцелярськими ножицями.

Олена Іваненко знаходилась у приміщені банку, коли зайшов чоловік. Жінка розповідає: “Зайшов молодий чоловік років 35-ти. Запитав старшого: Хто тут старший? Вона відповіла, що напевно менеджер. Він запитав: Де він знаходиться? Вона показала на двері. Він туди зайшов, через якийсь час звідти вискочив менеджер і почав кричати: На мене напад!”

У банку чоловік вимагав дозу наркотику, менеджер пояснив йому, що це не та установа. Чоловік схопив ножиці та напав на менеджера. Співробітники банку натиснули тривожну кнопку, до установи прибув наряд поліції охорони.

Речниця поліції охорони Миколаєва Оксана Шубіна розповідає: “Він вдарив одного з працівників банку в обличчя. Також схопив раптово ножиці та намагався нанести декілька ударів цьому ж працівнику. Працівники охорони затримали його”.

Коли чоловіка затримали, він пояснив: переплутав адресу – шукав Центр надання допомоги наркозалежним.

Неподалік знаходиться Центр надання допомоги наркозалежним, в якому працює програма замісної терапії. Лікар-нарколог Віктор Яновський говорить, що в Корабельному районі програму проходять понад 100 людей, втім цього чоловіка серед них немає.

Лікар-нарколог Центру надання допомоги наркозалежним п`ятої міської лікарні Віктор Яновський говорить: “У нас є шизофреники, які повиходили із психлікарень, яких зараз не тримають і плюс вони почали приймати наркотики. Так що, я думаю, що скоріше за все, щось пов’язане із цим. Я по фото цю людину не пам’ятаю, не знаю. Якщо б він був у нас на програмі, то він би цього не зробив”.

Менеджеру банку, який отримав легкі тілесні ушкодження, лікарі швидкої надали допомогу на місці, госпіталізації чоловік не потребував. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства, нападнику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН