Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеські водолази перевірили морське дно напередодні Водохреща

Співробітники «Рятувально-водолазної служби Одеської міської ради» обстежили морське дно на одеських пляжах. Зробили це до християнського свята «Хрещення Господнє», яке відбудеться в ніч з 18 на 19 січня. Про це повідомляє кореспондентка Суспільного.

Для безпечного купання громадян водолази оглянули пляжі «Золотий берег», що на 16 станції Великого Фонтану, Лузанівку та Ланжерон.

“По причалах часто після штормів розмиває металоконструкції. Різної ваги, довжини, об’єму і так далі. І ми їх витягуємо. Багато такого по побережжю, де були технічні райони. Тобто його немає, через шторм пройшло, пісок підмило і воно з’являється. Люди ходять, ріжуть, з’являються травми,” — розповів керівник водолазних робіт КУ «Рятувально-водолазної служби Одеської міської ради» Ігор Ічанський.

В Одесі водолази обстежили морське дно напередодні Водохреща

В Одесі водолази обстежили морське дно напередодні Водохреща. UA: Одеса

За словами керівника водолазних робіт Ігоря Ічанського, заявки на перевірку морського дна також подали деякі керівництва приватних пляжів.

В Одесі водолази обстежили морське дно напередодні Водохреща

В Одесі водолази обстежили морське дно напередодні Водохреща. UA: Одеса

У місцях для купання, крім рятувально-водолазної служби, також чергуватимуть співробітники ДСНС. Про це розповіла Ольга Сафронова, речниця Держслужби з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН