Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Капітальний ремонт аварійної дороги розпочнуть на Херсонщині

Днями компанія ТОВ «Дорожнє будівництво «Альтком» виграло тендер на виконання капітального ремонту частини дороги Мар’янське – Берислав, Т-04-03, а саме двох дамб Милівської та Новокаїрської, які знаходяться в межах Милівської ОТГ. Про це повідомляє у соцмережах Ігор Йосипенко.

Вчора представники компанії Альтком разом з фахівцями Служби автомобільних доріг в Херсонській області обстежили вищезазначені дамби. Попередньо визначилися, що виконувати роботи по капітальному ремонту розпочнуть вже з березня місяця цього року. Особисто до мене звернулися з приводу сприяння можливості організації розміщення працівників підприємства-виконавця на ночівлю та організацію пов’язаних з
цим питань.

Наше підприємство залюбки створить всі необхідні умови, щодо перебування працівників Альткору на території Милівського ОТГ. Ми їм – гідні умови, вони нам – якісний ремонт дороги!  Невже ми на фініші чотирирічної роботи?

Нагадаю, у 2016 році, за моєї ініціативи та підтримки депутатів Херсонської обласної ради, з бюджету області було виділено 1,2млн.грн., на виготовлення проектно-технічної документації на капремонт даних дамб, загальний кошторис близько 80 млн.грн.

Фото, в цьому пості, зроблені в вище зазначених дамбах, і використовувалися в попередніх моїх публікаціях.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН