Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В автобусах Запоріжжя з’являться кондиціонери

Приємна новина для тих, хто користується муніципальним транспортом Запоріжжя: мерія планує встановити кондиціонери у міських автобусах.

Інформація про проведення відповідного тендеру з’явилась на веб-порталі Prozzoro.

Нагадаємо, що влітку на сесії Запорізької міської ради було підняте питання про відсутність системи кондиціювання у муніципальних автобусах. Містяни почали скаржитись, що через спеку та задуху люди втрачають свідомість у муніципальному транспорті.  З цього приводу на сайті міської ради була розміщенапетиція про встановлення кондиціонерів у автобусах КП «Електротранс» за маршрутами 17, 18, 29, 38, 39, 56, 59, 72,94. Петицію підтримало 757 осіб. В той самий час з’явилась петиція про не встановлення кондиціонерів.

Тоді виникла справжня суперечка з приводу кондиціонерів в автобусах. Проте, як бачимо, суперечка вирішилась на користь містян.

Оголошений тендер на придбання кондиціонерів не перший. 17 грудня минулого року КП «Запорожелектротранс» вже оголошувало тендер на купівлю кондиціонерів. Заявки на участь подало два підприємства:

Обидві пропозиції були відхилені. Пропозицію ПП «Тектор» відхилили через невідповідність тендерної пропозиції такому кваліфікаційному критерію як наявність документально підтвердженого досвіду аналогічних договорів.

Тендерна пропозиція ТОВ «Укр-промтех-комплект» також не задовольнила тендерний комітет і була відхилена через невідповідність технічним умовам замовника.

Залишається лише сподіватись, що до настання спеки кондиціонери  будуть встановлені і містяни з комфортом користуватимуться муніципальним транспортом.

Факти Запоріжжя

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН