Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нове функціональне ліжко передали херсонській лікарні

Юрій Рожков активно підтримує розвиток спорту на Херсонщині: допомагає інвентарем у різних секціях та гуртках, опікується підшефною футбольною командою, стимулює до перемог у змаганнях. Карате, футбол, плавання, теніс, шахи, спортивні танці… діти та їх батьки з багатьох шкіл Херсона й передмістя добре знайомі з лідером Громадської платформи “Добро переможе”.

Цього разу Юрій Рожков відреагував на досить незвичне звернення, доправивши до Херсонської міської клінічної лікарні ім. Є. Карабелеша функціональне ліжко з Голландії.

“Наші спортсмени часто отримують травми, – розповідає Антон Алешов, представник Федерації кіокушин карате, – забої, розтягнення. І ми звертаємось за медичною допомогою до лікарні Водників (зараз ім. Євгена Карабелеша). Приємно, що Юрій Рожков підтримує нас у цьому питанні. Нещодавно до невралогічного відділення, у співпраці з Міжнародними фондами, привіз додаткове сучасне ліжко.”

Оцінила якість медобладнання і завідувач відділення неврології Ольга Миронова: “Такі ліжка – дуже зручні для людей з тимчасово обмеженими можливостями. Швидко трансформуються, навіть спеціальні бокові загородки у ньому передбачено. Гарна допомога лікарні!”

Звичайно ж, Громадська платформа Юрія Рожкова “Добро переможе” бажає кожному спортсмену розвиватися без травм (падати лише на м’які татамі і боксувати з професійними тренажерами). Але, у разі травмування, подбала і про мінімізування шкоди здоров’ю, підстрахувавши лікарні.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН