Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В бюджеті Миколаєва передбачені кошти на виплату зарплати працівникам спорткомплексу «Зоря»

Колектив спортивного комплексу «Зоря» буде збережено. На цьому  наголосив мер Олександр Сєнкевич, спілкуючись с представниками засобів масової інформації.

В бюджеті Миколаєва передбачені кошти на виплату зарплати працівникам спорткомплексу «Зоря», який найближчим часом нам планують передати у власність, – сказав Олександр Сєнкевич. – Ми хочемо якнайшвидше отримати у власність цей об’єкт і займатися його ремонтом. Зокрема, плануємо відновити для миколаївців басейн.

Очільник міста проінформував і про плани щодо інших спортивних об’єктів – спорткомплексу «Надія» та Центрального міського стадіону.

В бюджеті на 2020 рік було виділено додаткові кошти на продовження ремонту «Надії». Сподіваємось, що в цьому році будуть завершені роботи з приведення до ладу фасаду, покрівлі. Крім того, найближчим часом там відремонтують санітарні вузли, – зазначив Олександр Сєнкевич.

Що стосується Центрального міського стадіону, то мер Миколаєва нагадав, що нещодавно на головної футбольної арени за кошти бюджету поклали новий газон. Проєктом передбачено монтаж системи підігріву. Зазначені роботи мають виконати в поточному році.

Однак на цьому реконструкція об’єкту не завершиться.

Ми плануємо звернутися, зокрема, до депутатів Верховної Ради України, щоб з Державного фонду регіонального розвитку виділили кошти на реконструкцію бігової зони. Це важливо, адже на цьому стадіоні спортом займається багато людей. Крім того, приведення до ладу бігових доріжок та наш клімат дадуть змогу проводити тренування легкоатлетичної збірної взимку, – повідомив мер.

Також Олександр Сєнкевич зазначив, що цього року міська влада планує провести ремонт легкоатлетичного манежу, розташованого на території Центрального міського стадіону.

Миколаївська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН