Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На хабарі викрили поліцейські голову однієї з ОТГ Херсонщини

Працівники Управління стратегічних розслідувань спільно зі слідчим управлінням поліції Херсонщини та за процесуального керівництва прокуратури області задокументували факт отримання головою селищної об’єднаної територіальної громади одного з районів неправомірної вигоди. Службова особа отримала від місцевого жителя 2000 доларів США за надання паспорту прив’язки на розміщення малої архітектурної форми (МАФу) на території району, повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.368 «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» Кримінального кодексу України. Нині кошти вилучені, опечатані й долучені до матеріалів кримінального провадження у якості речових доказів. Особу затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За скоєне службовій особі загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

У ЗМІ пишуть про те, що йдеться про голову Білозерської ОТГ.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН