Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський рибоохоронний патруль попередив нанесення збитків на суму понад 62 тис. грн.

4 січня 2019 року під час рибоохоронного рейду державними інспекторами Херсонського рибоохоронного патруля виявлено майно, власник якого не встановлений.

Так, у Каховському водосховищі, поблизу с. Золота Балка Нововоронцовського району та с. Нижній Рогачик Верхньорогачицького району Херсонської області виявлено та вилучено 25 од. безгосподарських сіток загальною довжиною 1490 м. У заборонених знаряддях лову знаходилось 435 екз. карася сріблястого, 118 екз. товстолоба (молодь), 96 екз. плітки та 54 екз. сазана (молодь).

Всі водні біоресурси в живому та неушкодженому стані випущено у природне середовище. Тим самим попереджено нанесення збитків рибному господарству України на суму 62 169 грн. За даним фактом складено відповідні матеріали.

Нагадуємо в Управлінні Держрибагентства у Херсонській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (050) 012-35-73. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства, порядку придбання чи збуту водних біоресурсів прохання повідомляти за вказаним номером.

Херсонський рибоохоронний патруль

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН