Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підозрюваний у скоєнні резонансного вбиства у Херсоні зник: його розшукує поліція

Поліцейські Херсонщини розшукують підозрюваного у вбивстві.

Нагадаємо, що поліція встановила чоловіка, який причетний до вбивства 22-річного херсонця. 26-річному знайомому вбитого, поліцією було оголошено про підозру та направлено до суду клопотання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Але суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на 60 діб. Сьогодні поліцією не виявлено підозрюваного за місцем свого мешкання, проводяться всі заходи по встановленню місцезнаходження чоловіка.

Після оголошення рішення суду про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному у вигляді домашнього арешту прокуратурою було подано апеляцію до суду про зміну запобіжного заходу на більш суворий. Відбулось 3 засідання суду, але підозрюваний на них не з’являвся.

Під час домашнього арешту поліцією було одягнуто чоловікові електронний засіб контролю, який постійно контролюється черговою частиною обласного главку поліції. Сьогодні з браслета надійшов сигнал про порушення його носіння. Впродовж п’яти хвилин за місцем мешкання чоловіка прибула слідчо-оперативна група, яка не виявила його вдома.
Поліція оголосила підозрюваного у розшук, в області створені пошукові групи з числа працівників поліції, попередженні всі наряди та патрулі правоохоронців. Також орієнтовано підрозділи сусідніх областей та Державна прикордонна служба для унеможливлення перетину кордону підозрюваного.

Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН