Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юрій Гусєв запросив Святійшого Вселенського Патріарха на Херсонщину

 Про це голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв повідомив на Фейсбуці:

– Цими днями, коли в домівках українців вже панує очуківання Різдва, а родини збираються з похресниками на Святвечір з кутею та варениками, ми з дружиною Olha Husyeva та сином з приватним візитом відвідали Святійшого Вселенського Патріарха Варфоломея І.

Константинопольська православна церква 6 січня святкує Богоявлення. Мали честь бути присутніми на Патріаршій святковій Божественній літургії, після якої привітали Його Всесвятість, подарували картину відомого херсонського художника Анатолія Бикова «Зима в Кринках», український рушник та книгу про Херсонщину з перекладом англійською мовою.

Зі Святійшим Патріархом ми з дружиною вперше особисто познайомились влітку 2018 року, і ця зустріч запам‘яталась нам надовго. Щира і відверта розмова з неймовірною божою людиною тоді переросла у справжі людські відносини. Тепер з Його Всесвятістю познайомився наш син Михайлик, який до всього ще й причастився у Патріаршому Соборі Святого Георгія та отримав різдвяну іграшку з рук Вселенського Патріарха.

Попросили у Святійшого благословіння на добрі справи для Херсонщини і України та запросили Вселенського Патріарха відвідати Херсонську область. Він благословив, обійняв, поцілував, вручив пам’ятні подарунки та наостанок сказав: «До зустрічі, можливо, на Херсонщині» і посміхнувся.

І вже сьогодні ввечері ми чекатимемо наших похресників на кутю вдома в Херсоні.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН