Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеські волонтери привітали з Різдвом Христовим бійців, які зараз одужують у військовому шпиталі

Навряд чи можна знайти щось веселе у лікарняних палатах, особливо, коли не маєш змоги бути на святвечір та Різдво разом з усіма за родинним столом. Проте волонтери Військово-медичного клінічного центру Південного регіону зробили все можливе, аби подарувати військовим справжнє свято.

Вони не просто підготували подарунки і смаколики, а одягнули яскраві костюми й  віршами, піснями та  колядками привітали наших бійців. Кожному дістався подаруночок та смачна цукеркова ялинка. А веселі сніговики, невгамовний Карлсон, чортенята та ангелята, які жваво заповнили лікарняні палати, викликали шквал емоцій у військових. Звісно всі вони хотіли зробити селфі на пам’ять з кожним із цих незвичних «відвідувачів».

– Приємно, що цього року дуже багато одеситів прийшли привітати наших хлопців у госпіталь. Вони приносили солодощі, випічку, гроші й просили передати бійцям слова подяки і прохання берегти себе. А ми, вже за доброю традицією, яка склалася за роки війни, переодягнувшись у кумедні костюми, вітали наших військових, – говорить волонтер Вікторія Пастерначенко.

Варто зазначити, що розчулені бійці зі свого боку також вітали своїх благодійників, дякували за увагу до них, яскравий візит і розуміння того, що саме в ці святкові дні, коли вони волею долі не можуть бути поруч із близькими та рідними, підтримка для них є надзвичайно важливою. Адже, якщо медики лікують рани, то щирі вітання, подарунки і, щонайважливіше, увага і любов –  найкращі ліки для зцілення душ.

АрміяInform

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН