Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі пройшла ялинкова екоакція

Акція – “Запоріжжя в екоялинках” вперше відбулася в Палаці культури “Титан”. В холі закладу встановили ялинку з екоіграшками. Незвичайні прикраси для святкового дерева виготовили 20 дітей, які займаються в студії декоративного мистецтва «Натхнення», із вторинного матеріалу – фольги та пакетів. Загалом штучну ялинку прикрашають 70 іграшок, над якими працювали упродовж двох тижнів. Матеріали, які роздали малечі для ігор. Про це повідомляє Суспільне.

Ви можете побачити тут фантики від всіма улюбленими цукерок, і шишки, і фольгу, і всі інші матеріали, які можна вторинно переробити, а не викинути та забруднити нашу Землю. Ми збираємося використовувати їх наступного року та подарувати на прикрашання головної ялинки міста. Ми збираємося заснувати, з цього року засновується ця акція у Палаці культури Титан і я думаю, що вона буде діяти кожного року, і наступного року ми хочемо зробити великі іграшки і прикрасити місто Запоріжжя екоіграшками. У мене є знайомі у місті Дніпро, вони запустили у вересні місяці екочеленж культурний За підтримання навколишнього середовища, за збереження його, тому вирішили продовжити цей екочеленж, – каже завідуючий відділом з основних видів діяльності палацу культури «Титан» Євген Тонкошкурик.

Також сьогодні для дітей показали сучасну новорічну виставу “Чарівний квиток у країну казок”.

Я в казці граю ельфа. Ми разом зі всіма ельфами робили ці іграшки для екоялинки. Я вважаю, що коли ти робиш іграшки сам, то це набагато краще чим піти та купити в магазині” – розповіла учасниця вистави «Чарівний квиток у країну казок» Дарина Компаніщикова.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН