Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Суд виправдав завідуючого гінекологічним відділенням лікарні на Херсонщині

Раніше повідомлялося, що 18.01.2017 в службовому кабінеті правоохоронці зафіксували кримінальне правопорушення зі сторони завідуючого гінекологічним відділенням Генічеської ЦРЛ, якого звинуватили в вимаганні неправомірної вигоди в розмірі 3000 гривень від громадянки Російської Федерації.

В матеріалах справи зазначається, що лікар вимагав гроші за організацію проведення операції та видачу лікарняного листка.

За вказаним фактом було відкрито кримінальне провадження ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України – одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе.

Справу розглянув Генічеський райсуд.

У ході судового процесу, дослідивши матеріали звинувачення та враховуючи покази свідків, суд прийшов до висновку, що обвинувачення не знайшло свого підтвердження.

Надані суду у даному кримінальному провадженні докази не містять вагомих ознак, які б вказували на вимагання, одержання обвинуваченим неправомірної вигоди.

За таких обставин, провівши всебічний, повний та об`єктивний розгляд всіх обставин справи в їх сукупності, суд прийшов до переконання про відсутність складу кримінального правопорушення – злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Суд визнав невинуватим завідуючого гінекологічним відділенням Генічеської райлікарні у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та виправдав.

Новий Візит

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН