Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Тепловоз потягу “Харків–Херсон” горів у Миколаївській області (Відео)

Снігурівському районі Миколаївської області поблизу села Любине загорівся локомотив потягу “Харків–Херсон”. Персонал потягу намагався загасити пожежу власними силами. Не вдалось. Пожежа ліквідована рятувальниками. Про це розповіла речниця головного управління ДСНС в Миколаївській області Ілляна Пацюк:

“На виклик прибули вогнеборці 24-ї ДПРЧ, також в допомогу прибула місцева пожежна охорона Первомайське. Вогнеборці локалізували пожежу, о 12:35 ліквідували на площі 10 кв м. Її причина замкнення високовольтної камери секції Б тепловоза. Також слід сказати, що тепловоз відчепили від вагонів потягу, відігнали на безпечну відстань, постраждалих внаслідок цієї пожежі немає.

Від ДСНС загалом працювало п’ять людей, одна одиниця техніки три особи МПО на спец автомобілі здійснювали підвіз води, також допомогала добровільна пожежна дружина Снігурівської філії ТОВ СП «Нібулон» з автомобілем ГАЗ 53, також локомотивна бригада виробничого підрозділу локомотивне ДЕПО Миколаїв Одеська залізниця”, пише Суспільне.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН