Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонців вітають з прийдешнім Новим роком!

Марафон новорічних привітань Південного регіону триває вже не перший день. До нього долучилися політики, активісти, благодійники та пересічні жителі Херсона й області. 

Якими  ж були привітання від херсонських активістів?

Очільник Херсонської обласної державної адміністрації  Юрій Гусєв побажав традиційних людських гараздів:

Дорогі друзі! Команда облдержадміністрації вітає вас з прийдешнім Новим 2020 роком!

Щиро бажаємо міцного здоров’я, добробуту, успіхів та мирного неба! Залиште всі негаразди позаду і в цю новорічну ніч повірте в диво! Відкрийте серце для добра!

З Новим Роком!

Міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко підсумував рік життя громади. Розповів про головні виклики та перемоги. Не забув міський очільник і про щирі вітання:

Дорогі друзі!
Нехай ці прекрасні зимові свята принесуть вам добро, мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому, багато посмішок, тепла і світла.
Зичу вам міцного здоров’я, родинного щастя, достатку і благополуччя, гарного настрою і любові, нехай у вашому житті панують гармонія та удача! Успіхів вам, нових звершень та здійснення найзаповітніших мрій!

Долучився до новорічних вітань Ігор Йосипенко:

Дорогі друзі! Нехай зимові свята — вісники оновлення, мрій і сподівань — принесуть вам та вашим родинам добро, мир і достаток. Хай Новий рік йде до нас під знаком любові й поваги до ближнього, буде роком чистих помислів, добрих справ та багатим на нові здобутки і приємні події. Бажаю, щоб у новому році ви зробили все те, про що так давно мріяли та вірю, що у вашому оточенні будуть тільки добрі і чесні люди. Щастя вам, міцного здоров’я та віри у процвітання нашої країни!

Юрій Рожков побажав херсонцям вірити у те, що обов’язково переможе добро.

Давайте об’єднувати наші зусилля, щоб робити один одного щасливішими, щоб добро завжди перемагало!

Закликав меценат, депутат Херсонської обласної ради Юрій Рожков.

Секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко також приєдналася до привітань:

Хочу побажати миру нашій країні. Миру, який принесе нам перемогу. Я бажаю нам усім радості і щастя. Взагалі, я дуже хочу, щоб кожен з нас навчився цінувати ці неповторні миті щастя. З Новим роком!

Про те, що ж таке щастя насправді розмірковувала наша команда разом із відомими херсонцями у новорічному проєкті #Щастя_є

https://www.facebook.com/https://https://https://https://pivdenukraine.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-4.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-3.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-2.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-1.jpg/videos/2495794373974677/?t=0

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН