Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Очільник Херсонщини розповів про головні цілі на наступний рік

Напередодні новорічних свят голова Херсонської обласної державної адміністрації розповів на своїй сторінці у фейсбуці про головні виклики на рік прийдешній:

Мене останнім часом часто запитують про те, які я маю бажання напередодні нового 2020 року.

Відповім дуже щиро про 5 головних цілей #ГусєвDreamTeam та Херсонська обласна державна адміністрація і моїх особистих бажань на майбутній рік:

1. Плануємо будувати і відремонтувати сотні кілометрів доріг на Херсонщині, побудувати низку стадіонів, амбулаторій, дитсадочків та шкіл, а також суттєво просунутись у завершенні будівництва мостопереходу в Херсоні за кошти ЄБРР, який може і має бути запущений в 2021 році.

2. Успішно завершити пілотний проект концесії Херсонський морський торговельний порт та затвердити план розвитку міжнародного аеропорту «Херсон», над яким вже працює команда Міністерство інфраструктури України, European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) та IFC – International Finance Corporation.

3. Реалізувати регіональну дорожню карту медичної реформи, яку ми розробили з командою Міністерство охорони здоров’я України та НСЗУ Національна служба здоров’я України і досягнути стратегічних цілей розвитку освіти нашої області.
4. Прийняти близько 6 млн. туристів на Херсонщині, запросити Президента України Володимир Зеленський на відкриття Офісу євроінтеграції, запустити нові туристичні маршрути, створити програму розвитку нашої перлини «Асканія-Нова», відкрити кілька нових музеїв, почати будівництво готелей та провести низку заходів міжнародного рівня.
5. Зробити Херсонську область регіоном-лідером економічного зростання, діджиталізації, розвитку зрошення та реалізації реформ Президента й Уряду з успішно завершеною децентралізацією, де люди щасливо живуть, успішно інвестують та з комфортом подорожують.

А ще, щоб ми повернули усіх наших полонених та політв’язнів разом з контролем над тимчасово окупованими територіями.

А що Ви бажаєте та очікуєте від нового 2020 року?

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН