Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нардеп з Херсонщини заявив про зниження тарифів на окрузі

Народний депутат по 185-му виборчому округу Херсонщини, куди входить Генічеський район, Володимир Іванов підтвердив, що на його окрузі вже початий перерахунок тарифів у бік зменшення, згідно з постановою Уряду.

Про це він написав на своїй офіційній сторінці у Facebook і закликав всі міста України підтримати рішення уряду та перераховувати тарифи.

«Нарешті в основу буде покладена ринкова ціна на газ трохи вище 5000 грн, яка є зараз, а не нереальна ціна в понад 7000 грн., яка фігурувала в платіжках до цього рішення Кабміну. Це дозволить знизити тариф на тепло для населення до 30%, що безумовно є стратегічним кроком в умовах зими і гостроти питання теплопостачання для кожного українця в цей період», – пише нардеп.

Він відмітив, що на сьогодні уже передані інструкції місцевим органам влади та господарюючим суб’єктам, які розпочали перерахунок тарифів в платіжках. А також Іванов підкреслив, що на його виборчому окрузі вже ведеться робота по перерахунку тарифів на зменшення. 

«Як депутат, який представляє Херсонщину та 185-ий виборчий округ зокрема, підтверджую, що і в нашому регіоні розпочато перерахунок і уже дуже скоро люди відчують практичний результат тарифної політики нової влади”, – повідомив він.

Нардеп підкреслив, що нічого страшного, “популістичного” для місцевої влади в перегляді платіжок немає, тому він закликав всі міста Херсонщини та загалом України приєднуватися до розпочатої Кабміном політики зниження тарифів.

“Підтримка уряду є, тому все необхідне можливо зробити доволі швидко і ефективно. Працюємо далі і концентруємося на таких же реальних і практичних рішеннях, результат яких українці можуть відчути не через рік-два, а уже зараз“, – резюмував Іванов. 

УНІАН

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН