Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новокаховській дитячій музичній школі відбувся Новорічний концерт

24 грудня 2019 в Новокаховській дитячій музичній школі, що на Херсонщині, відбувся Новорічний концерт. Казково прикрашена зала ледве вмістила всіх бажаючих – батьків та учнів. 

На святковий вогник до музичної школи завітали поважні гості – мер міста Нова Каховка Володимир Коваленко та завідуюча відділом культури Наталія Зарудна, повідомляє Online НК.

Завдяки творчим зусиллям та яскравій фантазії сценариста Оксани Кулєшової, дизайнера Анни Улітіної, викладачів школи та артистичних ведучіх Вероніки Ютіної та Артема Латайтиса традиційне щорічне свято перетворилося в феєричну музичну виставу.

Зі сцени лунали пісні у виконанні найбільших творчих колективів школи – зразкового хору «Сонет» та хору молодших класів «Акапелька» (керівник Лілія Кривенко, концертмейстер Лідія Слабошпицька), дуету вокалістів Лії Левчик та Марії Кавлусенко, талановитої співачки Катерини Дядіової (викладач Тетяна Візнович).

Немов янголятко Марія Тимченко у супроводі ансамблю скрипалів музикою в стилі барокко запросила всіх на святкування Різдва.

Підкреслили таємничість, чарівність та казковий настрій передноворічного вечора  “Різдвяною сюїтою” харизматичне тріо викладачів у складі Валерії Куркіної (фортепіано), Ольги Ейсмонт (скрипка) та Лариси Янішевської (домра).

Створювали святковий настрій жартівливою української піснею красуні-бандуристки Анастасія Кутенко, Анастасія Турчин та Марія Безугла (викладач Людмила Власенко),  а “Мюзет” у виконанні Матвія Ющенка (викл Валентина Коновалова) полнив слухачів срвблястими звуками акордеону…

Гості свята насолодились звуками роялю у виконанні юних піаністів: маленької Снігуроньки Анни Яковчук (викладач Клавдія Лукашук), темпераментного «італійця» Назара Гітіна (викладач Діляра Ахмедова),  «іспанської  принцеси» Марії Курбатової (викладач Ірина Степура), «театральної актриси» Марії Сєрової (викладач Олена Безрукова) та романтичного Михайла Геращенка (викладач Алла Семенова).

Після яскравого виконання талановитим акордеоністом Михайлом Геращенком популярного пасодоблю «Ріо-Ріта» зал вибухнув криками «Браво!».

І, звичайно,  прозвучали традиційні новорічні хіти – «Happy New Year» у виконанні скрипалів Марії Жаркової та Лілії Буравцової в творчому тандемі з Лілією Слабошпицькою та «Ялинка» в дебютному  виступі тріо саксофоністів у складі Злати Терехової, Яна Собецького та Прудського Тимура  (викладач Юліан Візнович, концертмейстер Валерія Куркіна).

За доброю традицією наприкінці концерту,  як справжній Дід Мороз, мер міста Володимир Коваленко поздоровив всіх присутніх з Новим роком, пригостив дітлахів солодощами від Благодійного фонду “Н. Каховка” (директор Наталья Безп’ята) та побажав успіхів, натхнення, миру та радості кожній сім’ї!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН