Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Запоріжжі дітей готували продуктами сумнівної якості

Поліція підозрює підприємця у підробці документів про якість овочів для дитячих садків Бердянська.

Про це повідомляє Depo.Запоріжжя з посиланням на Наші гроші.Запоріжжя.

Фізичну особу-підприємця  Володимира Омельченка підозрюють  у підробці документів на продукти, які він постачав бердянським дитсадкам. Підприємцеві відділом освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради було замовлено поставку овочів, фруктів та горіхів для дошкільних навчальних закладів загальною вартістю 1,3 млн грн. Поставлені вони мали бути впродовж року. Наразі підприємець уже отримав за свої послуги 615 тис. грн.

Утім, з’ясувалося, що надані Омельченком документи про походження продукції є завідомо підробленими. Тож, є підстави вважати, що продукти можуть бути сумнівної якості.

У листопаді через це було відкрито кримінальне провадження. Нині за ухвалою суду правоохоронці отримали доступ  до тендерної документації, укладених договорів та накладних на отриманий товар.

ФОП Омельченко Володимир Сергійович загалом виграв 12 підрядів загальною вартістю 3,5 млн грн, дев’ять з яких від відділу освіти Бердянської міськради – на 3,43 млн грн. У документах на тендері з поставки овочів ФОП Омельченко Володимир Сергійович вказував, що орендує автомобіль та приміщення у ФОП Жидік Віти Петрівни. З останньою він сім разів конкурував на закупівлях – завжди лише вдвох і всі торги організовував відділ освіти Бердянської міськради.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН