Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Багатофункціональні ліжка з матрацами європейського зразка привезли до херсонської психіатричної лікарні

Кожна людина радіє туботі, увазі, подарункам. Чекають цього і пацієнти медичного закладу з надання психіатричної допомоги. Зараз тут лікується 870 херсонців.

“Ми маємо пам’ятати і підтримати тих, хто у новорічні свята залишається в лікарні, – переконаний Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”, – а найважливіше для цих пацієнтів – комфорт! Душевний та фізичний, розуміння того, що про них дбають, піклуються… Тому, на ряду з іншими медзакладами, ми разом з благодійниками Фундації “Голландія-Україна” та Фонду “Мангуст” привезли сучасне обладнання: багатофункціональні ліжка з матрацами європейського зразка.”

Павло Паламарчук, головний лікар комунального некомерційного підприємства якістю подарованих ліжок дуже задоволений:

“У цьому обладнанні все продумано до дрібниць, з турботою про пацієнтів і персонал. Усі привезені ліжка з вмонтованими моторчиками. Натиснувши кнопку, можна миттєво змінити положення хворого. Особливо доречними ці ліжка будуть у відділенні для пацієнтів із загостреними станами.
Іноді люди думають, що коли вони не зустрічають на вулицях психічнохворих, то їх не існує. Але ж ні! Вони є. У нас. І вони потребують особливої опіки. Я безмежно вдячний Юрію Рожкову та іншим меценатам, котрі розуміють ситуацію зсередини, стосовно нашого недофінансування. А ще хочу подякувати колегам, котрі своїми силами роблять ремонт закладу, приносять з дому одяг та смачненьке хворим. Це – справжнє Добро. І саме воно є основою здорового суспільства!”

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН