Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сміттєвий шантаж у Херсоні

Зимові свята мешканці житлових багатоповерхівок на вулиці Арктичній у Херсоні зустрічають у купах сміття, через які навіть машинам важко проїхати, ще й задихаючись від смороду. Люди вкотре стали жертвами організаційного безладу у сфері житлово-комунального господарства обласного центру. Адже згадані будинки на Житлоселищі свого часу обслуговувало ТзОВ «Україна».

Але у зв’язку з ліквідацією цю функцію перебрало на себе приватне підприємство «Пролісок», про що свідчать оголошення на дверях багатоповерхівок. Та «Пролісок» збирається опікуватися ними з 1 січня 2020 року, а до «знаменної» дати залишився ще тиждень. 

У ситуації, коли одна «контора» вже не вивозить відходи, а інша ще їх не вивозить, гора непотребу біля контейнерів (дивись фото) може зрівнятися висотою із другими поверхами «висоток». Вірогідно, таким нехитрим чином за допомогою «сміттєвого шантажу» мерія спонукає господарів квартир створювати кондомініуми. Хочете жити в чистоті – маєте знати, що ніякий «добрий дядько» вам з цим не допомагатиме. Навіть за ваші кревні грошенята.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ. Новий день

На знімку: біля будинків на вулиці Арктичній у Херсоні зростають купи сміття.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН