Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відзначили кращих фахівців з упровадження інклюзивної освіти

Владислав Мангер подякував висококласним фахівцям за допомогу у впровадженні інклюзивного навчання на Херсонщині, – повідомляють на сайті обласної ради.

Херсонщина сказала інклюзії «ТАК»! І питання забезпечення реалізації прав дітей з особливими потребами на здобуття освіти в Херсонській області на своєму особистому контролі тримає голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер. У врегулюванні цього питання йому домагає команда висококласних фахівців, які протягом декількох місяців надають вагому підтримку освітнім закладам.

Тож, за активну життєву позицію, особистий внесок у впровадження інклюзивного навчання та надання консультативно-методичної допомоги у закладах освіти Херсонської області очільник облради відзначив Подякою Юдіну Олену Вікторівну – завідувачку ресурсним центром інклюзивної освіти комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради;

Також за активну життєву позицію та особистий внесок у впровадженням інклюзивного освітнього середовища на Херсонщині Подяки оголошено:

Ханіковій Ірині Анатоліївні – голові Громадської організації «Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини»

Мирошник Наталі Вікторівні – голові ініціативної групи «Зачаровані діти Херсонщини».

Окрім цього, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу пропаганди та розвитку спорту серед осіб з інвалідністю Подякою голови обласної ради відзначено Абрамова Віктора Івановича – начальника відділу Херсонського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

«Інклюзивність – це не просто постанова Кабміну. Це свідомий підхід до надання рівних можливостей в освіті та суспільстві. Це піклування в рівній мірі про розвиток як того, хто мовчазний у 6 років, так і того, хто навчився писати ще у 3 роки. Кожен із нас по-своєму особливий. Щиро дякую вам за підтримку впровадження інклюзивного навчання в нашій області. Також вдячний батькам, які відкриті до діалогу і пропозицій. Дякую всім, хто долучається до свідомої інклюзії в суспільстві!», – звернувся до нагороджених та присутніх у сесійній залі Владислав Мангер у ході урочистого моменту.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН