Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці змагались юні будівельники

З 16 по 20 грудня в Новокаховському вищому професійному училищі відбулася декада будівельних професій під гаслом: «Будівельники мов квіти, повсюди створюють красу!» Відкривалась неділя виставкою стіннівок прикрашених квітами, які милували око та підіймали всім настрій. Компанія ANSERGLOB порадувала майстер-класом на тему: «Декоративні штукатурки», який пройшов насичено та захоплююче! Після отримання теоретичних знань від керівника технічного відділу Гончарова В.О., учні створювали планшети з представником компанії Кравченком С.О. з мозаїчної штукатурки своїми руками. Найактивнішим учасникам представники компанії разом з викладачем Марковець О.С. дали настановлення та вручили сертифікати. Учні з нетерпінням чекають на наступний майстер-клас!

Семенова Я.І., класний керівник 205 групи провела відкриту виховну годину на тему: «Життя без цигарок». Під час якої учні проявили свої здібності в акторському мистецтві, показали високі знання під час вікторини та здивували всіх присутніх гостей і класного керівника неочікуваним та душевним подарунком-виступом. Загалом виховна година пройшла на взірцевому рівні та отримала тільки схвальні відгуки від колег!

Караванова Г.В., Добрікова Н.М. та Дерюгіна О.В. – майстри в/н провели нетрадиційний навчальний урок на тему: «Розрівнювання розчину на поверхні стін напівтерком». Під час якого учні третього курсу (312 гр.) передавали набуті знання учням першого курсу навчання (114 гр.). Сам урок пройшов своєрідно, подача матеріалу була піднесена в нестандартній формі, були задіяні всі майстри в/н та учні різних курсів. Присутні гості вирішили, що загалом такі нетрадиційні навчальні уроки потрібно проводити якнайчастіше!
Марковець О.С. викладач спецдисциплін та майстер в/н Дехконов А.К. провели спільне лекційно-практичне зайняття на тему: «Технологія створення та декорування каміну муляжу». На теоретичній частині, яка пройшла на високому методичному рівні, від викладача учні дізналися про історію виникнення камінів, їх різні види, типи за способом топки і установки, про створення та декорування каміну муляжу з бюджетних матеріалів. В кінці зайняття присутні пройшли нестандартний тест на творчі здібності, яким всім дуже припав до душі!

На практичній частині майстер в/н Дехконов А.К. поділився власним досвідом роботи та навчав всіх учасників технології створення та декорування каміну муляжу з гіпсокартонних листів в формі Ейфелевої вежі. Учні ставили багато запитань та з задоволенням виконували технологічні операції своїми руками!

Новокаховське вище професійне училище

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН