Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Благодійний Вертеп колядуватиме заради здоров’я трирічної Аріни

Вона – справжній боєць, сонячна та добра дитина, яка заслуговує на те, щоб прожити довге та щасливе життя. Чуйна дівчинка, відкрита до спілкування і в кожному дорослому бачить друга.

Арінці всього 3 рочки. Вона, як і всі діти, любить гратися та бешкетувати. Але у своєму маленькому віці дівчинка позбавлена повноцінного життя через страшний діагноз.

Рік тому мама дівчинки Ольга Кольцова помітила, що в неї почали косити очі. Ретельні дослідження показали, що причиною є гліома стовбура головного мозку другої стадії.

Дізнавшись про страшний діагноз своєї донечки, батьки одразу зрозуміли: будь-якою ціною боротимуться за життя маленької.
Діагноз встановили на основі МРТ в Інституті раку, в Києві. Пухлина неоперабельна, але є шанс на зупинення її росту. А це вже промінець надії.

Зараз дитина проходить курс хіміотерапії в Херсоні. Згодом поїде з батьками до столиці, де в Інституті раку медики призначать їй подальше лікування.

Маленька Аріна вже перенесла низку операцій, зокрема, на очах з виправлення косоокості. Київські лікарі дають їй шанс на краще майбутнє, проте попереду нелегкий шлях.
Кожного дня на ліки для дівчинки батьки витрачають чималу суму. Але лікування триватиме все життя.

Зібрати кошти для сім’ї Кольцових вирішили учасники проєкту «Благодійний Вертеп», за підтримки очільника Херсонщини Юрія Гусєва.

Вже з 25 грудня «Вертеп» колядуватиме, у компаніях, підприємствах та установах Херсонщини, а 7 січня результати благодійної акції презентують на площі Свободи.

Учасники проєкту переконані, що Аріна, як і всі діти, заслуговує на здорове, безтурботне дитинство.

Херсонська обласна державна адміністрація

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН