Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Податківці привітали маленьких вихованців інтернату з новорічними святами

За доброю традицією сьогодні у ролі «помічників» Святого Миколая виступили представники Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі та Всеукраїнської профспілки працівників податкової служби. Вони є багаторічними шефами Сиваської школи-інтернату, та не тільки у свята опікуються малюками, які позбавлені родинного тепла та батьківської любові.

Вихованці приготували для гостей яскраве театралізоване свято, вивчили віршики, новорічні пісні та веселі сценки. Шефи приїхали не з порожніми руками. Податківці привезли малюкам святкові новорічні подарунки, солодощі, фрукти, побутові матеріали для покращення умов навчання, проведення годин відпочинку та дозвілля.

Малюки із зацікавленням слухали привітання з Різдвяними святами особисто від заступника начальника податкової служби області Ігоря Клима, начальника оперативного управління податкової міліції ГУ ДФС області Олександра Лукашова та голови профспілкового комітету Вікторії Арустамян.

 Із словами вдячності до гостей звернулася директор Сиваської школи – інтернату Галина  Колько, яка зазначила, що саме такі заходи допомагають діткам залишатися доброзичливими та чутливими, відчувати турботу та підтримку дорослих та вірити в дива у свято Миколая Чудотворця. Адже саме 19 грудня кожен малюк чекає його з нетерпінням, адже знає, що чемним та працьовитим дітям Святий Миколай обов’язково принесе подарунки та смаколики. 

Вихованці тепло зустрічали шефів та гостей, розповідали про свої успіхи, показували роботи, виготовлені власноруч, а на завершення свята з великим задоволенням влаштували екскурсію рідною школою-інтернатом. 

Прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН