Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На головній площі Миколаєва відкриють новорічну ялинку

22-метрова ялинка, атракціони, льодова і святковий спектакль “Лускунчик та таємниця Короля Щурів”. На Соборній площі тривають останні приготування до святкування Дня Святого Миколая.

На площі вже встановили тунель з підсвічуванням. Такий самий був і в минулому році, замінили тільки дві останні цифри – з 19 на 20. Тут вже встановили фігурки оленів та сніговиків. 22-метрову ялинку прикрасили іграшками. За святковим настроєм прийшла на площу Ірина Іщенко з донькою Поліною та племінником Богданом. Жінка розповіла, як святкуватимуть День Святого Миколая: “Вранці – в школу, в садок, а потім вже ввечері підемо на відкриття новорічної ялинки, на свято Святого Миколая. У школі, вдома розповідаємо, що є Святий Миколай. Що він святий, що приносить діткам подарунки. Розповідаємо, що під подушечку подивитися треба, подаруночки пошукати”.

Семирічний Богдан Іщенко розповідає, що знає про свято: “День Святого Миколая – це коли Святий Миколай приходить до тебе і кладе під подушку ласощі”.

Товариство з обмеженою відповідальністю “Атракціон-інвест” встановило на площі льодову ковзанку – 40 на 20 метрів. Поверхню ковзанки заливають водою. Біля Інгульського узвозу встановили атракціони. Усього шість локацій для людей різного віку. Поблизу – святкові будиночки, де відбуватиметься торгівля гарячими стравами та напоями. Працівники кажуть, що пригощати почнуть 19 грудня. На площі встановили сцену висотою чотири метри. Ввечері розпочалася генеральна репетиція спектаклю “Лускунчик та таємниця Короля Щурів”. Це проєкт палацу культури “Молодіжний”. Актори демонструватимуть танцювальні та акробатичні рухи.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН