Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні обрали кращу маму

Юрій Рожков: “Мама – найрідніша людина, котра ще до народження, а потім і протягом усього життя з безмежною любов’ю і добром опікується своєю дитиною, переживає спільно всі радощі, розділить проблеми, допоможе і підтримає… І так хочеться, щоб суспільство цінувало це! Тому я із задоволенням долучився до організації ІІ щорічної церемонії нагородження премією “Вибір мами: за версією Довідника корисної інформації МамаЯ”. – Урочистого заходу, який відбувся на екваторі грудня в ДКТ.”

Теплі, щирі привітання та гучні оплески лунали на честь номінантів премії.

Всього на номінування надійшло близько сотні заявок у 19 із 23 запропонованих організаторами номінаціях. Зокрема: «Медичний заклад», «Школи/Центри/Студії освіти та виховання, раннього розвитку, творчості», «Сімейне кафе» та «Улюблена кав’ярня», «Пекарні та кондитерські», «Спортивні/Танцювальні/Музичні студії/центри/клуби» та інші.

Найбільш запекла «боротьба» під час голосування пройшла у номінаціях: “Мама-блогер”, “Дитячий фотограф”, “Танцювальний колектив”, – розказали організаторки Премії, засновниці Довідника корисної інформації «#МамаЯ», творчий тандем — Ольга Орлова та Юлія Гладка.
“Дуже приємно, що наші соціальні проекти підтримує Юрій Рожков, лідер Громадської платформи #Добро-переможе, – кажуть дівчата, – і мова не про матеріальний аспект! Юрій Геннадійович підтримує морально! Знаєте, буває часом руки опускаються. Телефонуєш, а на іншому кінці лінії звучить радісний і добрий голос. Голос людини, котра і підбадьорить, і порадить як краще вчинити, і – дуже важливо – вірить у нас. Це неймовірно цінно.

Так склалось ще з нашої першої «співпраці» цієї осені, коли Юрій підтримав унікальний у своєму роді проект на території України — конкурс краси та здоров’я для вагітних “Краса при надії”.
Впевнені, що це лише початок! Далі — більше!

Користуючись нагодою, ще раз дякуємо Юрію Рожкову та усій команді “Добро переможе” за підтримку корисних для суспільства соціальних проектів!”
#Вибір_мами #Найрідніші_люди #Любов_це_турбота

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН