Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чаплинці стали призерами зональних змагань з волейболу

13 грудня, у спортивній залі Генічеського медичного училища відбулися зональні змагання з волейболу серед юнаків за програмою обласної Спартакіади серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2019-2020 навчальному році. За розподілом команди у зональних іграх поділено на шість зон по чотири у кожній. 

Чаплинську об’єднану територіальну громаду (зона 6) представляла команда із семи учнів опорного закладу Чаплинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів під керівництвом вчителя фізичної культури Гмирі С.А. Крім того до шостої зони увійшли Генічеський, Новотроїцький райони та Хрестівська ОТГ.

Напередодні юні волейболісти запекло змагалися за звання найкращої команди, за честь представляти громаду на обласному рівні та здобули перемогу на вибіркових у Чаплинській ОТГ і регіональних змаганнях з даного виду спорту.

За підсумками видовищної боротьби, команда  юнаків ОЗ Чаплинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів перемогла волейболістів Новотроїцького району та Хрестівської ОТГ і посіла другу сходинку олімпу, поступившись перемогою команді господарів змагань.

Учасники продемонстрували згуртованість, майстерність та добрі фізичні якості.

Вітаємо призерів змагань Чаплинській ОТГ та бажаємо їм продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу.

Чаплинська громада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН