Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Білозерці збираються відкрити нове кладовище

Проект містобудівної документації – детального плану території земельної ділянки під кладовище на території Білозерської селищної ради Білозерського району Херсонської області виконується відповідно Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Розроблення детального плану території земельної ділянки під кладовище на території Білозерської селищної ради здійснюється з метою уточнення території під існуючим кладовищем  та конкретизації території під нове кладовище, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієничними нормами, забезпечення комплексності використання та забудови території, поліпшення екологічного і санітарно-гігієнічного стану території, визначення послідовності реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території, позначення територіальних зон, встановлення містобудівного регламенту та визначення містобудівних умов та обмежень для відповідної території.

Розробник проекту – ТОВ «Таурі Інжиніринг».

Проект виконується на підставі розпорядженнь голови районної державної адміністрації від 29.08.2017 №458 «Про розроблення детального плану територій» та від 09.08.2019 №194.

Ознайомитися з проектом містобудівної документації можливо з 26.12.2019 по 27.01.2020 у приміщенні адмінбудівлі за адресою: вул.Свободи, 83, смт. Білозерка або на офіційному сайті смт.Білозерка (http://bilozerka-otg.gov.ua/).

Заслуховування розробника проекту містобудівної документації – детального плану території земельної ділянки під кладовище на території Білозерської селищної ради Білозерського району  Херсонської області, буде проведено 27.01.2020 о 10.00 годині у приміщенні адмінбудівлі за адресою: вул. вул.Свободи, 83, смт. Білозерка.

Строк завершення розгляду пропозицій  – 04.02.2020.

Білозерська селищна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Сколько земли пропадает под кладбищами,вместо того что бы как в цивилизованных странах сжигать трупы,мы загрязняем на столетия землю трупным ядом

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН