Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонців просять допомогти здійснити дитячі мрії

Про це на Фейсбуці пише Ірина Ніколаєва, голова ГО “Спілка жінок Херсонщини”:

– 6000… ні, не кілометрів, а гривень відділяє вихованців Старозбур’ївських санаторної та спеціальної шкіл-інтернатів від зустрічі з друзями за листуванням. Цьогоріч проєкт “Я святий Миколай” мав одну особливість – учасники проєкту минулих років мали змогу обмінятися листами між собою, розказати про себе і свої захоплення, що люблять, що читають і у що люблять грати… І знаєте, листами не просто обмінялися – багато листів вже отримали відповіді!

17 грудня у ТРЦ “Фабрика” усі листувальники зможуть зустрітися та познайомитися особисто! Ми вже розробили спеціальну анімаційну програму та готові зустріти більше 200 дітей!

От тільки виникла проблема з забезпеченням транспортом – для підвезення Новокиївської спецшколи 350 літрів пального виділили партнери – ПП “Агро Стар”

А от для оплати транспортних послуг для підвезення в Херсон вихованців старозбур’ївських закладів необхідно 8000 гривень. Частково суму видатків зможе покрити СЖХ, 6000 гривень ще необхідно зібрати!

Долучайтеся до доброї справи! Станьте учасником проєкту “Я святий Миколай”, здійснивши добровільну пожертву в посильному для вас розмірі.

Діємо разом. Заради дітей!

https://www.privat24.ua/rd/send_qr/liqpay_static_qr/qr_7dc387de261b428a8d82be313b9c1eeb

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН