Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Їжа та алкоголь у придорожньому кафе на Миколаївщині вбили двох людей

Попередньо встановлено, що чоловіки вживали алкоголь та їжу у придорожньому кафе.

У Миколаєві біля придорожнього кафе померли двоє далекобійників, ще троє госпіталізовані. Читайте також У Чернігівській області троє дітей отруїлися невідомою речовиною – одна померла.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Миколаївської області, у суботу, 14 грудня, близько 20:00 надійшло повідомлення від лікарів про те, що у мікрорайоні Варварівка на вул. Одеське Шосе помер 54-річний далекобійник. Під час огляду його вантажного автомобіля був виявлений мертвим і його 38-річний напарник.

Також швидка забрала ще трьох далекобійників: 33-х, 38-ми та 57-ми років, один із них у тяжкому стані. Усі громадяни переважно з Вінницької та Чернігівської областей. Попередньо зі слів свідків, встановлено, що чоловіки вживали алкоголь та їжу у придорожньому кафе. Зразки продуктів харчування та спиртних напоїв правоохоронці будуть направлені на експертизу.

Відомості за фактом смерті двох людей внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

УНІАН

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН