Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський нардеп виправдався за “прогули” у Верховній Раді

Народний депутат Вікторія Вагнер, яка представляє Херсонщину у Верховній Раді України написала допис у фейсбуці. У ньому вона розповіла про відвідуваність голосувань.

“З великим здивуванням дізналась із засобів масової інформації, що мене включено до списку народних депутатів, що пропустили 30 відсотків голосувань.

Единий мій пропуск пленарного засідання мав поважну причину: 15 листопада 2019 року, на запрошення Херсонської ОДА я брала участь у інвестиційному форумі “Таврійські Горизонти”, де було анонсовано присутність Президента України Володимира Зеленського.

Я вчасно, як того вимагає закон, попередила Голову Верховної Ради Дмитра Розумкова, що під час пленарного засідання маю відвідати цей важливий захід.

Вважаю, що залучення інвестицій в Херсонську область відповідає інтересам моїх виборців. Тому я, як їх представник в Парламенті, не просто маю право, а зобов’язана безпосередньо відстоювати їх інтереси!

Обов’язково звернусь до регламентного комітету та Голови Верховної Ради за роз’ясненнями.

Я завжди виважено відношусь до виконання службових обов’язків. Тим більше, якщо мова йде про обов’язки та повноваження народного депутата, які делеговані моїми виборцями.

Переконана, що народний депутат обраний у виборчому окрузі (а не за партійними списками) в першу чергу повинен турбуватись проблемами та інтересами своїх виборців”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН