Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Визначені громадські проєкти, що отримають фінансування з бюджету

Обласна конкурсна комісія визначила проєкти інститутів громадянського суспільства Херсонщини, які у 2020 році отримають фінансову підтримку з обласного бюджету.

За результатами відкритого захисту конкурсних пропозицій та індивідуального оцінювання членами комісії перше місце у рейтингу посів всеукраїнський квест-фестиваль І.Ханікової «Щасливі разом».

Далі розмістилися: просвітницький проєкт «Херсонщина говорить українською» І.Ніколаєвої та Ю.Майнер і виставка та концерт-реквієм, приурочені до Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту Ю.Іваненко.

Замикають рейтинг інформаційно-просвітницький проєкт «Сприяння впровадженню реформи ДІ на Херсонщині» І.Ніколаєвої та Ю.Майнер і фестиваль національних товариств «Діалог культур» А.Іваненко.

Довідково. Конкурс з визначення проєктів проводиться з метою створення сприятливих умов для розвитку громадянського суспільства в області, забезпечення прозорості та ефективного використання коштів, які передбачаються в обласному бюджеті для фінансової підтримки інститутів громадянського суспільства.

сайт Херсонської ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН