Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Троє невідомих у масках проникли до Галицинівської сільської ради, що у Вітовському районі Миколаївської області

12 грудня, близько 03:30, троє невідомих у масках проникли до Галицинівської сільської ради у Вітовському районі, зв’язали пенсіонерку, яка працює сторожем, та розгромили приміщення. Інформацію підтвердила речниця Нацполіції в Миколаївській області Інна Парфенова.

Невідомі вчинили погром у приміщенні. Також забрали 13 ноутбуків, які сільська рада напередодні отримала, та офісний папір. Зловмисники зникли. Жінка змогла звільнитись та повідомити про подію до поліції. Правоохоронці встановлюють усі обставини вказаної події, а також шукають зловмисників, які причетні до розбійного нападу.

Речниця Нацполіції Інна Парфенова говорить: “Перед тим, як піти, нападники сказали сторожу, щоб вона передала привіт голові Галицинівської сільської ради Івану Назару”. Коментувати це чиновник відмовився. Голова Галицинівської сільської ради Іван Назар телефоном сказав: “Наразі працюють оперативники. Поки нічого такого не можу сказати”.

– Подію кваліфіковано за ознаками ч. 3 ст. 187 ККУ “Розбій”, що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події, а також встановлюють осіб, які вчинили розбійний напад, – говорить Інна Парфенова.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН