Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Різдвяні подарунки вихованцям Новокаховського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів надали волонтери з Німеччини

До вихованців Новокаховського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, що на Херсонщині, завітав Різдвяний конвой 2019 року з гуманітарною допомогою «Різдвяні подарунки».

“Милосердя й доброта – як два крила, на яких тримається людство” – під цим гаслом продовжуються добрі справи для тих, хто потребує нашої підтримки та турботи, повідомляє Online Нова Каховка.

Подарункові набори зібрали діти Німеччини окремо для хлопчиків та дівчаток різного віку. Директор ГО «Реабілітаційний центр Святого Павла» Михайлик Віталій допоміг волонтерам з Німеччини доставити подарунки для діточок, які потребують особливої уваги.

Діти радісно зустріли гостей, підготували для них гарні привітання. Незважаючи на незнання мови, непорозуміння не було. Жести, знаки, посмішки допомагали у спілкуванні дорослих та малюків.

Подарунки були справжнім сюрпризом для дітей та їх батьків. Емоції переповнювали всіх присутніх. На згадку зробили загальне фото.

Добро існує, там, де його творять. Добрі вчинки підтверджують, що небайдужих людей до долі дітей з особливими потребами дуже багато.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН