Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бюджет Нової Каховки за 2019 рік поповниться 45 мільйонів гривень додаткових доходів

На Херсонщині добігає кінця поточний фінансовий рік: підводяться підсумки та готуються до захисту перед громадами бюджети на наступний рік. Про це повідомляють на сторінці міської ради у соцмережах.

На громадських слуханнях щодо проекту бюджету Новокаховської ОТГ на 2020 рік, що відбулися 5 грудня, перший заступник міського голови Леонід Чурсинов зробив заяву, що бюджет поточного року став для Нової Каховки бюджетом справжнього розвитку, повідомляє Online НК.

На підтвердження цього він навів кількість довідок, які готувало фінансове управління щодо внесення змін до міського бюджету на 2019 рік: 1028!

Начальник фінансового управління Новокаховської міської ради Ірина Фурсєєва підтвердила цю інформацію та додала, що згідно цих довідок були внесені зміни щодо збільшення видатків на ті чи інші потреби міського господарства на загальну суму у 32,8 млн. грн.

А з урахуванням змін, що готуються на сесію Новокаховської міської ради, яка планується на 12 грудня, ця сума збільшиться ще на 12 млн. грн.

Таким чином перевиконання міського бюджету Нової Каховки становитиме понад 45 млн. грн.

А це додаткові відремонтовані об’єкти комунальної власності, внутрішньоквартальні проїзди, ділянки міських вулиць, доріжки у міському парку, берегоукріплення на набережній у парковій зоні, і ще багато чого іншого, що було зроблено у місті і інших населених пунктах Новокаховської ОТГ.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН