Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ювілейний турнір з пауерліфтінгу відбувся у Миколаєві

Про це на Фейсбуці пише Леонід Андрієвський:

 – 7 грудня в м. Миколаїв відбувся традиційний, цього разу вже 5 -й Ювілейний турнір з окремих вправ пауерліфтингу “ЗАЛІЗНА НАЦІЯ”.

Особливістю даного турніру є яскраво виражений, патріотичний характер, який кожного разу все більше набуває популярності та скликає атлетів з усіх куточків України.

Щоб виразити підтримку своїй державі, на дані змагання традиційно приїжають спортсмени з окупованих Криму та Донбасу. Також змагаються тут і військовослужбовці Збройних сил України. А команда атлетів із сусідньої Молдови, автоматично робить статус даного турніру Міжнародним.

Із впевненістю можна сказати що на даний час “ЗАЛІЗНА НАЦІЯ” є одним із кращих плацдармів, куди приїздять найсильніші атлети, щоб з’ясувати свої відносини на помості.

Стабільно два рази на рік, проводячи кропітку роботу з організації та проведення даних змагань, велику шану по праву заслуговує засновник та головний організатор змагань Вадим Маринич. Про що свідчить кількість учасників та географія данних змагань, яка постійно розширюється!!!

Команда, спортивного клубу “АТЛАНТ”, який входить до складу Присивашської ОТГ, традиційно підтримує та приймає участь у цих спортивних заходах.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН