Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Комунальному підприємству у Таврійську нанесли збитки на декілька тисяч гривень

В п’ятницю, 6 грудня, невідомі пошкодили майданчик збору побутових відходів на перехресті вулиць Вокзальна та 40 років Перемоги.

Як повідомила на апаратній нараді в виконкомі 9 грудня директор комунального підприємства «Комунсервіс» Галина Волянюк, грабіжники тим самим зрушили конструкцію огорожі, і впала одна із бетонних плит. Своєю тяжкістю вона придавила і пошкодила контейнер для збору пластикових виробів, який стоїть зовсім не дешево – до 4 тис. грн. Це при тому, що  як раз зараз Галина Валентинівна хоче закупити нові контейнери європейського зразку, щоб наблизити місто до єропейських стандартів.

Наряд поліції, що прибув на місце події за викликом комунального підприємства, склав протокол і пообіцяв розібратися. Втім, як доповів на апаратній нараді дільничний офіцер поліції Олександр Вишневий, обхід пунктів прийому металолому результатів не дав – там дільничного запевнили, що стовп ніхто не здавав, і пообіцяли повідомити, як тільки хтось принесе щось подібне.

Обурює те, говорить Галина Валентинівна, що стовп вкрали серед білого дня, і невже ніхто не бачив. Навпроти майданчика стоять жилі будинки, і не помічено зробити це не можливо. Завжди є свідки, але ніхто не сполохав злочинців, не прибіг на базу «Комунсервісу», яка в двох кроках від майданчику, і не сказав, що там коїться. Мало  того, що комунальному підприємству завдано матеріальну шкоду, байдужість населення, безкарність призводить до вседозволеності. Сьогодні вкрали комунальне майно, яке, між іншим, належить всій громаді, а завтра крадії прийдуть до кожного окремо. Можна не сумніватися,  що постраждалий тут же побіжить до влади скаржитися і шукати винного.

Олександр Вишневий пообіцяв міському голові Миколі Різаку відпрацювати варіанти з можливими свідками події. Тим більше, що, ймовірно, хтось прибрав цей стовп собі в садибу. Директор «Комунсервісу» говорить, що на вул. Портовій, між іншим, вже не залишилось ні одного стовпа.

За інформацією дільничного офіцера, минулого тижня в місті трапився ще один кримінальний злочин. Побились два брати, один з яких від побоїв помер – до медиків не став звертатися, ліг спати, мов, так пройде, і в ночі помер. Обом ще має тридцяти років, але один пішов в могилу, другий – сяде в тюрму, каже Олександр Вишневий.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН