Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Чорнобаївці зайнялися реконструкцією парку

Розпочалися роботи з благоустрою парку в с. Чорнобаївка по вулиці Покровській, біля школи, Проєктом передбачено будівництво тротуарних доріжок, вуличного освітлення, встановлення лавочок. Про це повідомляє Чорнобаївська сільська рада.

Рішення про проведення робіт з реконструкції парку та виготовлення проекту прийняте Чорнобаївською сільською радою 15.06.2018р. До розробки проекту долучилися молоді ініціативні односельці Кротов Роман та Чеснок Богдан, а також працівники Херсонського аграрного державного університету Бойко Павло – декан факультету рибного господарства та природокористування і Бойко Тетяна – доцент кафедри екології.

Для реалізації проекту, за результатом участі у обласному конкурсі проектів місцевого самоврядування у 2019 році з обласного бюджету надана субвенція 292тис.грн. при співфінансуванні з сільського бюджету у розмірі 54%, що становить 350тис.грн.
На наступний рік планується встановлення дитячого майданчика (перенос з пісочного поля), облаштування «доріжки здоров’я» та альпійської гірки. Роботи з реконструкції парку будуть продовжуватися, кожен мешканець громади може прийняти участь у озелененні, благоустрої.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН