Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславі три людини, позбавлені батьківського піклування, отримали власне житло

Вчора голова районної державної адміністрації Роман Ставрост, перший заступник голови райдержадміністрації Ірина Дробиш, представники соціальних служб взяли участь у почесній місії – врученні ключів від одного будинку та двох квартир трьом особам із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебували на квартирному обліку місцевих рад Бериславського району.

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року №877 (зі змінами від 26 червня 2019 року №616) “Про затвердження Порядку та умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа” три житлових приміщення придбано за рахунок субвенції з державного бюджету на загальну суму 811 462,33 тис. грн.

Процедура пошуку, оцінки, придбання та оформлення житла для даної категорії осіб зайняла чимало часу, але, завдяки злагодженій взаємодії керівництва району та соціальних служб, діти зустрічатимуть новий рік вже у власних домівках.

Вручаючи омріяні ключі від нових житлових приміщень Роман Юрійович побажав щасливим власникам добробуту, затишку та сімейного благополуччя.

До кінця поточного року буде придбано ще дві квартири для даної категорії осіб.

Бериславська РДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН