Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеські рятувальники хочуть закрити “Привоз”, медуніверситет та “Райдужний”

Державна служба з надзвичайних ситуацій в Одеській області через недоліки у пожежній безпеці через суд намагається  припинити експлуатацію та відключити від електроенергії 17 житлових будинків у житловому масиві “Райдужний”, території і будівлі ринку “Привоз”, а також 10 будівль “медіна”.

Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Рятувальники перевірили ряд одеських будівель та передали позови до Одеського окружного адміністративного суду, де  незабаром мають відбутися засідання, на яких може бути прийнято рішення відключити їх від електрики.

Йдеться про”Райдужний”, корпус ринку “Привоз” і 10 будівель Одеського національного медичного університету. Експлуатацію цих будівель і територій, згідно з позовом ДСНС, повинні припинити шляхом повного відключення від електроенергії і обмеження доступу на ці об’єкти. Доступ буде можливий тільки для виправлення проблем пожежної безпеки.

А от будинок, що згорів на Троїцькій, 25,рятувальники перевіряли ще у 2014 році. Тоді знайшли ряд порушень – пластикові панелі у коридорах, відсутність повідомлень про пожежні виходи, відсутність сигналізації, але так нічого і не зробили.

Нагадаємо, надзвичайники знайшли п’ятьох загиблих, доля десятьох і досі невідома.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН